Hoe kunnen wij u helpen?


Heeft u nog vragen?

Maandag - Donderdag: 09:00-17:00

Vrijdag: 09:00-15:30

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+49 (0)911-13136893

E-mail contact

Hoe werkt designonclick.nl?

designonclick.nl is een platform voor ontwerpprojecten dat bezet wordt door een grote community van ontwerpers en opdrachtgevers. Vooral starters en kleinere bedrijven gebruiken onze diensten om professionele ontwerpen snel en voordelig te verkrijgen. De projecten verlopen per wedstrijdvorm: een groot aantal ontwerpers werkt gelijktijdig aan uw project.

Het proces verloopt als volgt:

1. Klik op  Projekt starten en selecteer de juiste categorie (b.v. logodesign). Vul de bijbehorende briefing in en beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw wensen neer. Het bedrag van de betaling kunt u ook instellen bij de start van het project.

2. De ontwerpers van onze community worden vervolgens geïnformeerd over uw project en gaan aan de slag. Binnen korte tijd ontvangt u de eerste ontwerpen. Om ervoor te zorgen dat uw ontwerp zo goed mogelijk bij uw wensen aansluit hebben wij een feedbacksysteem ingebouwd waarbij u zeer snel kunt beoordelen wat u van de ontwerpen vindt. U bepaald en communiceert waarover u tevreden bent en waarover niet. Op die manier kunnen de ontwerpers hun ontwerpen verder aanpassen en optimaliseren. Hoe meer feedback u geeft, hoe meer voorstellen u krijgt.

3. Aan het einde kiest u uw favoriete ontwerp uit en gaat de betaling van het overeengekomen prijzengeld van start. Is de betaling voltooid dan ontvangt u de gegbruiksrechten en alle nodige gegevens van het ontwerp. Voldoet geen enkel ontwerp aan uw verwachtigen, dan krijgt u het prijzengeld weer terug.

 

Meer informatie over het projectproces en een video met uitleg over designonclick kunt u hier vinden.