How can we help you?


You have questions?

Monday - Thursday: 09:00-17:00

Friday: 09:00-15:30

Please call us

+49 (0)911-13136893

E-mail contact

Ontwerpproject managen

Voting uitvoeren

Heeft u zoveel keuze dat u niet meer voor één winnaar kunt kiezen? Of werkt u in een team en kunt u niet alleen de beslissing nemen? Geen probleem, onze Design-voting kan u hierbij helpen. Zo voert u in enkele stappen een Design..

Ontwerpen beoordelen

Zonder uw feedback is het voor ontwerpers vaak erg moeilijk om voor u een goed eindproduct af te leveren. Daarom is het belangrijk om de ontwerpers te laten weten wat u mooi en niet mooi vindt en hoe de ontwerpen verbeterd kunnen worden.  S..

Deelname van ontwerpers verhogen

Er zijn verschillende manieren om uw project onder de aandacht te brengen van ontwerpers. 1. Ontwerpers uitnodigen: Kies uw favorieten uit de profielen van topontwerpers en breng uw project onder de aandacht van deze ontwerpers met de knop &ldq..

Ontwerpen afwijzen

Soms is het moeilijk een overzicht te behouden bij een groot aantal aangeboden ontwerpen. Een goede oplossing om het overzicht te behouden, is om ontwerpen die u niet bevallen, af te wijzen. 

Kan ik de looptijd van mijn project nog verlengen?

Ja, als u tijdens het project erachter komt dat u nog meer tijd nodig heeft, kunt u de looptijd van uw project in uw projectmogelijkheden gratis met een week verlengen. Heeft u het project al eerder verlengd of wilt u het verlengen met een individu..

Kan ik mijn briefing na publicatie van het project nog wijzigen?

Ook na de start van het project kunt u uw briefing nog wijzigen en extra informatie toevoegen. Klik daarvoor in uw projectoverzicht op “Uw projectmogelijkheden” en kies voor de optie “Briefing bewerken”.&nb..