Packaging Design voor een tuin Gert
Winnaar-design van KEMPA DESIGN

Packaging Design voor een tuin Gert

Voor een prijzengeld van 200€ werden 17 ontwerpvoorstellen van 3 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Flyer ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.be en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij bieden een tuin schraper, die worden kan worden geplakt op een handelsblichen bezemsteel. Daarbij, de gebruiker niet langer nodig heeft om het schrapen van gips gewrichten bcken en kan mos en onkruid te verwijderen in rckenschonender houding. Zeker is dat laat de Edelstahlstbe vervangen wanneer gedragen. Alle andere gegevens, zie onze pagina www.fugenfitch.com of direct http://www.fugenfitch.com/fugenkratzer-fugen-fitch-komplettset de beschrijving van het product De voegen Fitch op een bord om te worden gemonteerd, die aan de voorzijde en achterzijde bevat informatie over het product. Op de voorkant, moet een gebied in aanmerking waar de krassen rust worden genomen (zie Bijlage - product range). Als je mist beelden in de toelichting, zodat u kunt nemen van onze site (www.fugenfitch.com).
Conceptuele formulering
Maak een 13x27cm Groes Pappdesign voor de schraper. Informatievoorzijde: - kleur gelijkend op de flyer - rekening houden met de gamma (3 cm breed, 25 cm hoog, afstand tot de linkermarge 3 cm) - de gaten voor bevestiging hebben een diameter van 5 mm en op een hoogte van 15 cm (van onderen) - rekening houdend met de Euro ponsen - het logo moet in het bovenste gedeelte weergegeven (zie aanhangsel Logo

designonclick.be is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Flyer ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+31 208085418


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: