Ontwerp van Messeaustattung
Winnaar-design van photowebhouse

Ontwerp van Messeaustattung

Voor een prijzengeld van 500€ werden 46 ontwerpvoorstellen van 8 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.be en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
De X3.Net GmbH is een IT-bedrijf, dat IT-producten en diensten verkoopt aan de gezondheidszorg netwerk. De X3.Net GmbH is een leverancier van computernetwerk X3.Net en daarmee levert de infrastructuur voor de Single X3 standaard voor gegevensuitwisseling in de zorg voor Verfgung.
Conceptuele formulering
Voor onze beurzen, bentigen we compleet Messeaustattung we wrden graag te produceren en af ​​te drukken in www.selleros.de. De door ons geselecteerde tentoonstelling apparatuur bestaat uit een tentoonstelling muur, twee roll-ups en een ontbijt bar. Het product van alle soorten en maten, datasheets en andere details, die we hebben gekozen, zie: Wat wij http://www.selleros.com/de/Werbedisplays/Sparpakete/2-x-Roll-Up-Theke-Messewand diesbezglich bentigen en hierbij nodigen offertes voor de vier visuele thema's fr afdrukt onze tentoonstelling kenmerken: - 2 keer roll-up (elk verschillend Version) Grafikgre 800 x 2200 mm - 1 keer Pop Up Counter, Grafikgre 2030 x 860 mm - 1 keer Pop Up Display Deluxe, Grafikgre 3792 x 2285 mm Het ontwerp van onze tentoonstelling faciliteiten moeten plaatsvinden in het cd-ontwerp van ons bedrijf. Deze bestaat uit vaste bedrijfskleuren, logo, slogan, lettertype en twee andere grafische elementen (geen foto's) en moet zeer neutraal kijken. De tentoonstelling muur is het bedrijfslogo onthouden en vrij worden ontworpen met de vooraf gedefinieerde bedrijfskleuren en anderen in onze cd bevatte grafische elementen. De Schlagwrter op de tentoonstelling muur worden geplaatst, zijn: X3 Net gezondheidsnetwerk X3 interface van de toegang fr op alle software systemen X3 standaard niveau van zorg De eerste Roll Up met het bedrijfslogo en met de vooraf gedefinieerde bedrijfskleuren en anderen in onze cd- bevatte grafische elementen zijn gratis beschikbaar. De tweede rol tot aan de certificatie-logo bevatten en vrij ontworpen met de vooraf gedefinieerde zakelijke kleuren en andere grafische elementen in onze cd. De bar kan vrij worden ontworpen met de vooraf gedefinieerde zakelijke kleuren en andere grafische elementen in onze cd. Ons huis lettertypen zijn Birmaan en Univers. Birmaan kan in om titels en Univers kunnen worden gebruikt in Flietext. Onze slogan: "We koppelen de gezondheidszorg" Onze bedrijfscultuur kleuren: ..

designonclick.be is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+31 208085418


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: