Logo fr den Glcksdachs
Winnaar-design van Sashpictures

Logo fr den Glcksdachs

Voor een prijzengeld van 200€ werden 102 ontwerpvoorstellen van 5 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Logo ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.be en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij zijn een jong bedrijf dat wil dragen "Glcksdachs" meer bewustwording en het hart van de wereld. De Glcksdachs is een knuffelbeest voor volwassenen en kinderen. Hij draagt ​​in het hart een Glckskristall, met een harmoniserende effect. Als men de Glcksdachs in de arm, kunt u spren dat. Het is rustig, evenwichtig en het is een betere. Precies de juiste basis om geluk te trekken in zijn leven! De Glcksdachs is een hoogwaardig product dat wordt vervaardigd in Duitsland met de hand. Wij zijn een jonge startup twee mensen op een begroting, DAFR met een geweldig product. In aanvulling op de overeengekomen prijs van de ontwerper krijgt Glcksdachs en een glas kristal geschenk. Waarde: 150 sFr.
Conceptuele formulering
- We hebben een aantrekkelijk imago logo, dat de Glcksdachs vertegenwoordigt en wofr hij mglichst goed. - Het logo moet een beroep doen op zowel volwassenen als kinderen - het dak moet worden getrokken (op dit moment, zijn we denken van een twee-tone achtergrond in blauw / groen, zodat wordt toegevoegd als in het document, maar er zijn ook andere suggesties welkom - .. Het dak moet mensen Bekijk en verspreid goed humeur

designonclick.be is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Logo ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+31 208085418

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: