Etikett-Dose-K
Winnaar-design van tourug

Etikett-Dose-K

Voor een prijzengeld van 105€ werden 34 ontwerpvoorstellen van 9 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Ontwerp

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.be en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Wij zijn een jong bedrijf in de reclame-industrie. We verdelen onder anderen Secco doses individueel ontworpen volgens de eisen van de klant alleen voor B2B. Wij willen laten ontwikkelen van een Secco kan dat - om te dienen als een self-promotie (verkoop aan potentiële klanten B2B) en - zoals Secco commercieel (kiosken, toeristische winkels B2C) kan worden gebruikt / verkocht. Dit tegen de achtergrond van mglichen sportieve Groereignissen in Keulen (een andere doelgroep specifieke ideeën in planning)
Conceptuele formulering
Ontwikkeling van een blikje label (PE plastic label) voor een 200 ML Secco kan. Content originele Italiaanse IGT Bianco Secco. Bindende teksten en afdrukken specificaties / punch fr label wordt geleverd. Naam: KlscheSecco Opvallende pittige stijl. Indien nodig, Voorwaarden Klner signaal kleur rood - zwart en wit Opmerking over design - optiek. Materiaal aluminium blikjes. Er zijn 2 opties voor het ontwerp / uiterlijk zijn interessant: 1. Druk op transparante film. Optische Impression als een direct printen op het blik. 2. 1-4 C afdrukken op folie Weier Thanks

designonclick.be is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Ontwerp

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+31 208085418


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: