Website
Winnaar-design van Stellardesign

Website

Voor een prijzengeld van 960€ werden 81 ontwerpvoorstellen van 16 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Webdesign

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.be en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijdDeze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Ad Momentum biedt training en coaching voor managers op. Deze twee eigenaren van het bedrijf hebben vele jaren zowel Fhrungserfahrung in de groep. Vooral belangrijk voor ons is dat we niet alleen de klassieke opleiding, maar creatief Trainingsmanahmen die echter inhoud creatief en niet Erlebnispdagogik. Bovendien, beide eigenaren zijn docenten aan universiteiten, dus AdMomentum combineert creativiteit en Seriositt. De doelgroep bestaat uit managers van de bodem aan het topmanagement. Het punt is om mensen in beweging te brengen, zodat de brochure dynamisch moeten handelen (vandaar de pijl in zijn logo).
Conceptuele formulering
Het punt is om een ​​website te maken. Deze site is bedoeld voor een dynamische, bewegende uitgedrukt (mensen komen in beweging) en het is om creatief te zijn. Aan de andere kant moet hij eveneens seris. De huidige site was om een ​​spoedopdracht om online te gaan, maar het moet niet te veel te worden afgestemd. Helaas hebben we niet veel beeldmateriaal te hebben; Als beelden worden gekocht wre zou geen probleem. De Grundfasrben zijn grijs en oranje (CMYK in briefing gedefinieerd). Het moet worden gewerkt met Grijs / zwart met oranje als. Het ontwerp mag graag creatief te zijn. Wij werken ook met de afbeelding van het voertuig. De knnte ook intergrieren. We werken aan de brochure. Zodra dit is gebeurd, kan het ook dienen als basis. De pagina is heel duidelijk uit de navigatie / structuur goed beheersbaar, van het ontwerp, maar als je kerativ; eventueel het werken met grote afbeeldingen, mogelijk natuurlijke beelden (men zou moeten kopen).

designonclick.be is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Webdesign

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+31 208085418

Maandag - Vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Schrijf ons of zoek hier meer informatie: