WordPress Design voor de nieuwe Children's en Jeugdforum van de stad Husum
Winnaar-design van stefangu

WordPress Design voor de nieuwe Children's en Jeugdforum van de stad Husum

Voor een prijzengeld van 1800€ werden 42 ontwerpvoorstellen van 12 ontwerpers ingediend.

Meer informatie over Webdesign

U zoekt een individueel logo-ontwerp, webdesign, visitekaartje of flyer?

Start uw eigen ontwerpwedstrijd op designonclick.be en ontvang talloze ontwerpvoorstellen van onze ontwerpers.

Meer weten? Zo werkt het

Meer ontwerpen uit deze wedstrijd

Deze korte briefing werd door de opdrachtgever geschreven:

doelgroep
Kind en Jeugd Forum van de stad Husum: The BISS. is een gemeentelijke faciliteit van de stad jeugdzorg, een open huis voor alle kinderen in en rond Husum (direct gelegen aan de Noordzee). Doelgroep is de leeftijdsgroep van 10 en 20 jaar (en hun ouders). Echter, we zijn midden in het centrum. Iets Seriositt is heel erwnscht. Neighbor links: DocMorris, naburig recht: Ulla Popken en we midden;)
Conceptuele formulering
Na het grote succes van ons eerste project op dit platform met 348 Designvorschlgen zouden we nu graag willen ook uit te schrijven onze WordPress Design: FR in het nieuwe jaar te erffnende "Kind en Jeugd Forum van de stad Husum" we op zoek naar het huis van de jeugd in Husum, vandaag de dag meer dan dit platform een ​​WordPress stijl. Ons logo We hebben al gevonden in ons project https://www.designenlassen.de/143549-logo-fuer-das-neue-kinder-und-jugendforum-der-stadt-husum. Zo moet de logo worden opgenomen in het nieuwe ontwerp of het ontwerp zou de nieuwe logo (eventueel ook van de kleur) overeenkomen. We hebben het logo toegevoegd als .png bestand naar het project. We zijn een totaal van ongeveer 10-12 verschillende (sub) pagina's bentigen, vandaar de erhhte prijzengeld. Het ontwerp van de afzonderlijke pagina's is niet groot onderscheid van de andere kant (moet). De volgende items (= Menstruktur) moet worden opgenomen in de uiteindelijke WordPress installeren (op onze server) definitief ontwerp. We hebben de lijst hier zo genoemd, zoals het hoofdmenu met de bodem punten verschijnen aan het einde van de sectie. Het hoofdmenu (? Boven) hoeft niet erg auffllig zijn, omdat we (zie hieronder) wnschen een soort grafisch menu op de homepage: - Homepage - DE BEET --- --- Eurodesk Duitse Children's Fund --- Open Ganztagsschule --- Scouts --- webcams - Evenementen --- --- Kindertheater Ferienpass --- Universal Children's Day - contact (met captcha) - Legal uitleg over specifieke items: ------------------ ------------------- Home: Hier zijn hoe onze huidige pagina, boven BRUTO worden vermeld onze "Recente artikelen". We worden geconfronteerd met de voorkant, zodat: de top zijn groot "nieuws foto's" van de X nieuwste artikelen publiceren we, met fluwelen "title" in een 'slider' wordt weergegeven. De Slider moet automatisch "switch" van de beelden (sekte), maar ook handmatig verander..

designonclick.be is een eenvoudig, snel en risikoloos alternatief voor een professioneel logo-design aan een betaalbare prijs.
Meer informatie over Webdesign

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u graag via een telefonisch gesprek

+31 208085418


Maandag - Donderdag:

09:00-17:00

Vrijdag:

09:00-15:30


Schrijf ons of zoek hier meer informatie: